Mindent bele: blog

Szeretettel köszöntelek a mindenki klubja mindenről közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 27 db
  • Videók - 15 db
  • Blogbejegyzések - 6 db
  • Fórumtémák - 7 db

Üdvözlettel,

mindenki klubja mindenről vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a mindenki klubja mindenről közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 27 db
  • Videók - 15 db
  • Blogbejegyzések - 6 db
  • Fórumtémák - 7 db

Üdvözlettel,

mindenki klubja mindenről vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a mindenki klubja mindenről közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 27 db
  • Videók - 15 db
  • Blogbejegyzések - 6 db
  • Fórumtémák - 7 db

Üdvözlettel,

mindenki klubja mindenről vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a mindenki klubja mindenről közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Képek - 27 db
  • Videók - 15 db
  • Blogbejegyzések - 6 db
  • Fórumtémák - 7 db

Üdvözlettel,

mindenki klubja mindenről vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.

Régebbi hírek

mindenki klubja hírei

almás-diós sütemény, hozzávalók. 5-6 db alma, 10 dkg dió, 2db tojás, 1 csomag sütőpor, 1 félliter bögre cukor, 2 félliter bögre liszt.                             A két tojást , a sütőport, a cukrot, összekeverjuk,simára, ebbe beletesszük a 10 dkg összevágott diót,  és a 5-6 db reszelt almát, ezzel jól elkeverjük, majd beletesszük a lisztet,ki olajozott tepsibe amit  kilisztezünk, beleöntjük a masszát és közepes lángon megsütjük ami kb fél óra.

Tovább 

Hiszel az angyalokban?Hiszel a csodákban?Szerinted hogyan jött létre a világ? Hiszel az istenben? Igen, szerintem vannak csodák,,s különleges dolgok is történnek.szerinted hogyan jött létre a föld, hogyan lettek az állatok, az emberek. ha van véleményed ird meg. Ha történtek különös dolgok veled vagy környezetedben ird meg.

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

 

Hiszel az angyalokban?Hiszel a csodákban?Szerinted hogyan jött létre a világ? Hiszel az istenben? Igen, szerintem vannak csodák,,s különleges dolgok is történnek.szerinted hogyan jött létre a föld, hogyan lettek az állatok, az emberek. ha van véleményed ird meg. Ha történtek különös dolgok veled vagy környezetedben ird meg.

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

A himzést már az ókorban is ismerték.ekkor inkább a  laposöltéses himzést, és a rátétes himzést ismerték, majd a középkorban már az arany és selyem himzés himzés volt az ismertebb,.A középkor végén a barokk idején, már nagy divatba jöttek a külömböző himzések, mint pl , a gobelin himzés, domboritott arany és selyem himzések,flitter himzés, ekkor kedték el  mindenféle ruhadarabokon is alkalmazni,mint pl a gyöngyrátétes himzés. Napjainkban igen nagy ismeretsége van a matyó himzésnek, a kalocsai himzésnek,a népi hmzéseknek.

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

network.hu

 

 

Tovább 

network.hu

network.hu

 

Ha egy szőlővesszőt elvágunk akkor a tőkén maradó részt csapnak,a leeső részt venyigének nevezzük. A Metszést mindig  a csapok,szálvesszők eltávolitásával kezdjük.A Hosszu szálvesszős metszés ernyős müvelésnél ügyeljünk arra,hogy nem sok rügyet kell hagyni a vesszőn.ami egyébként az ernyő formájáró kapta a nevét.kötözéskor egyik végét egyenesen a drótra,mig a másik végét lefelé kötözzük.Kordon müvelés ahol 1-2 rügyes rövid,valamint 5-6 rügyes hosszu csapot hagyunk.

Tovább 

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu