Szeretettel köszöntelek a mindenki klubja mindenről közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
mindenki klubja mindenről vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a mindenki klubja mindenről közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
mindenki klubja mindenről vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a mindenki klubja mindenről közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
mindenki klubja mindenről vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a mindenki klubja mindenről közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
mindenki klubja mindenről vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
almás-diós sütemény, hozzávalók. 5-6 db alma, 10 dkg dió, 2db tojás, 1 csomag sütőpor, 1 félliter bögre cukor, 2 félliter bögre liszt. A két tojást , a sütőport, a cukrot, összekeverjuk,simára, ebbe beletesszük a 10 dkg összevágott diót, és a 5-6 db reszelt almát, ezzel jól elkeverjük, majd beletesszük a lisztet,ki olajozott tepsibe amit kilisztezünk, beleöntjük a masszát és közepes lángon megsütjük ami kb fél óra. Amig sül, a tetejére csinálunk 20 dkg kristály cukorból vizzel szirupot amibe 10-15 dkg kakaót teszünk. ha megsült a sütemény ,ezt a kakaós szirupot ráöntsük a tetejére, ha kihült felszeleteljük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!